Godt Drikke har gått igjennom en rekke Bag in Box og pouch, eller vinposer på vanlig norsk.

Og etter å ha smattet meg igjenom 12 forskjellige vin, er det disse jeg sitter igjen med.

Moillard Coteaux Bourguignons. Frankrike, Burgund. Pris kr. 419,90

Laget på Gamay. Mørkerød. Duft av mørke bær samt hint av blomster. Frisk og fruktig. Bra fylde. Samme bær som i duften. Bra syre, fin tannin. Riktig bra ettersmak. Passer til torsk eller bare til kos. Verd pengene.

Volcanic Aglianico. Italia, Campania, Beneventano. Pris kr. 449,90

Drua er Aglianico, mørkerød farge. Dufter av mørke bær, plommer og krydder. Fruktig og god på smak. Bra fylde. Fin tannin og en bra tannin. Bra ettersmak. Passer best til lam. Bra kjøp.

Le Vigneron 2019. Frankrike, Bordeaux, Atlantique. Pris kr. 409,90

Druene er Cabernet Sauvignon 30%, Merlot 70%. Flott dyp rød farge. Duft av røde bær med hint av urter. Bra fylde på smak. Frisk og fruktig. God syre og sødme. Bra tannin. Fin ettersmak. En vin som passer til lyst kjøtt men best som kosevin. Mye vin for pengene.

Emiliana Adobe Carmenere 2019. Chile, Central Valley. Pris kr 419,90

Druene er Carménère 85%, Syrah 15%. Mørkerød på farge. Duft av mørke bær med hint av tre. Smaken har en bra fylde, rund og god. Bra balansert syre og en bra tannin. Lever opp til duften med bær og eik. Meget bra ettersmak. Passer bra til kjøttgryter. Meget bra kjøp.

Muscadet & La Mer. Frankrike, Loire. Pris kr. 239,90 (1,5 l)

Drua er Muscadet. Lys gul med et lite grønt skjær. Behagelig duft av epler og sitrus. Frisk og fruktig på smak med en fin fylde. Bra balansert. God ettersmak. En vin som går riktig bra sammen med skalldyr og den gode samtale Meget bra kjøp.

Laroche Chardonnay L 2019. Frankrike, Languedoc-Roussillon. Pris kr. 259,90

Drua er Chardonnay. Gulgrønn farge. Duft av sitrus, epler og hint av mineraler. Ung, frisk og fruktig. Samme smak som i duften med epler og sitrus. Bra balansert. Fin ettersmak. En vin som fungerer best til kos. Mye vin for pengene.

Emiliana Adobe Rosé 2020. Chile, Casablanca. Pris kr. 219,90

Druene er Mourvèdre 3%, Carménère 62%, Garnacha 3%, Syrah 32%. Lys rosa på farge. Duft av røde bær, hint av urter og bitte litt drops. Rund og fruktig på smak. Litt sødme. Bra ettersmak. Passer best til kos og venner. Mye vin for pengene.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.