Superbobler fra Champagne

Charles Heidsieck er et ledende navn i Champagne. Kjent for sin eleganse og enestående vin

Historien til Charles Heidsieck strekker seg tilbake til 1851 da Charles-Camille Heidsieck grunnla champagnehuset. Fra begynnelsen var kvalitet og presisjon nøkkelverdier for Charles Heidsieck. Han reiste til USA og introduserte sin champagne for det amerikanske markedet, hvor den raskt fikk stor anerkjennelse.

Det som skiller Charles Heidsieck fra mange andre champagnehus, er deres dedikasjon til håndverk og kvalitet. Hver flaske champagne er et resultat av en prosess og en perfekt balanse mellom tradisjonelle metoder og moderne teknologi. Charles Heidsieck eier og forvalter over 60 hektar med vinmarker. Druene høstes manuelt og behandles med stor omsorg.

I vinkjelleren gjennomgår champagnene en lang modningsprosess før de er klare for å bli konsumert. Charles Heidsieck har en stor samling av reserveviner, som gir dem muligheten til å skape blend med dybde og kompleksitet. Hver flaske blir deretter håndridd og modnet i minst tre år, og noen av de mest eksklusive champagnene modnes enda lenger. Champagnehusets arv lever videre, og deres champagner vil fortsette å være synonymt med raffinement og eksklusivitet i mange år fremover.

Charles Heidsieck Brut Réserve. Frankrike, Champagne. Pris kr. 529,90 Poeng 90/100 Importør: Signature Wines AS

Laget på druene Pinot Meunier 20%, Pinot Noir 40%, Chardonnay 40%. Gyllen farge. Flotte bobler. Moden frukt som gule epler, sitrus og litt aprikos på duften. Bakverk, sitrus og karamell på smaken. Frisk og fyldig. Nesten som et maleri av Rubens damer. Perfekt syre og sødme. Lang og god ettersmak. Passer fint til lyst kjøtt, men best som aperitiff. En virkelig topp champagne

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.