Er du klar til vinmessen? Eller skal vi kalle det vindagene i Tromsø?

Cavalunsj på t

Maria-Casanovas-Cava-Brut-Nature-Gran-ReservaSom kjent starter vinmessa for folk flest den 16. april med en Cava lunsj på t. Det er ingen tvil om kvaliteten på tapasen på t, og sammen med to av verdens beste cava-produsenter, kan dette bli en av årets store vin og mat opplevelser. Lunsjen begynner kl. kl 14. på t. Billetter finner du i bunnen på denne siden.

John Matta
John Matta
John Matta på Brasseri69

Og på kvelden den 16. Der er det på Brasseri69 det skjer. En Winemakers Dinner med den legendarisk John Matta. Han er kåret et flertall ganger som Italias beste vinprodusent og denne opplevelsen er virkelig noe for livsnyterne. Og er man ikke livsnyter før denne middagen, så er man det garantert etter middagen. Her er det noen få billetter igjen.

Fredag den 17. april er den store dagen for vinelskerne i Tromsø.
Amaronelunsj

husetDagen starter med en Amaronelunsj på Emmas Under kl. 14.00. Det finnes vel ikke en vin som det knyttes så mange myter til som amarone. Både sanne og mindre sanne. En ting er sikkert, amarone er noe av det beste som finnes i vinverden. Og på denne lunsjen presenterer Sebastian Bredal, master of wine, noen av de ypperste amaronene i verden. Og det samme med Emmas Unders fantastiske kjøkken. Noen få plasser igjen.

Vinmessa på Arktika.

UnknownKl. 15.00 braker det løs på Arktika Konferansesenter. Rett ved siden av Polaria. Mer enn 900 ulike viner, muligheten til å møte en rekke av Norges beste importører ognoen av Europas beste vinbønder. Som om det ikke er nok, så er det en rekke gratis master classes. Ok, ikke helt gratis, du må betale for å komme inn på messa. Men, dette er den største vinopplevelsen i Tromsø noen sinne. Billetter kan du kjøpe her, eller ved døren.

Vintoget går.

Vintoget 2015London har the Underground eller the Tube, Paris har Metro. I Tromsø har vi Vintoget som starter kl. 18.00 på Mathallen. Toget går innom en rekke steder i Tromsø by, så som Gründer, Raketten, G, Aunegården, Emmas Under før det hele avsluttes på The Edge. Og på alle stoppestedene møter du en vinbonde som lar deg smake en av sine aller beste viner. Kan kanskje London eller Paris konkurrere med det? Noen billetter igjen.

«Once-in-a-lifetime experience»

Sebastian BredalDagen avsluttes med en fantastisk middag på Roast. Dette blir en opplevelse man aldri kommer til å glemme. En fireretters Bordeaux middag med noen av de beste vinene som noen sinne har kommet fra Bordeaux. Og det geleidet av Sebastian Bredal. Elsker du vin fra Bordeaux og har lyst på en ” once-in-a-lifetime experience,” ja da er det dette som er tingen.

Sett av dagene og få noen fantastiske opplevelser.

Billetter finner du her.
BILLETTER

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.