Ok. Det er fortsatt noen måneder igjen. 20- 21 april vil det skje masser i Tromsø. Men planleggingen foregår for fullt. Og det blir noen endringer fra tidligere år.

Vintoget

Sist år hadde vi et øltog. Det blir det ikke i år. Det viste seg at det ikke var plass til både et vintog og et øltog. Men vintog blir det. Med start på Mathallen som tradisjonen påbyr. Alle vil få utdelt hvert sitt smakeglass. Toget har 7 stopp, som alle har vinsmaking og mulighet for å møte produsenter og importører.

En annen vesentlig endring er at det blir en rekke mindre arrangement rundt festivalen. Joda, det blir winmakers dinner som vanlig. Men det blir også arrangement som «Riesling og ost», «Øl og pølser» samt noen andre, rimelige, men ikke minst, spennende arrangement.

Det store nye…

21 april er det festival på Radisson Blu. Fra 12.00 og helt til klokken 17.30. Som vanlig kommer det en rekke forskjellige vinimportører, vinbønder, bryggerier, bryggere osv. osv.  I år så senker vi prisen til175 kroner for å slippe inn, med fem bonger i handen. Har man behov for flere bonger, så kan man jo selvfølgelig kjøpe det.

Har du ideer om hva som bør være med på festivalen, så kontakt meg. Det kan du gjøre på mail vidar@godtdrikke.net 

Flere nyheter kommer fremover, så følg med!!!

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.