Om du vil ha bobler til 17. Mai, så er det siste sjanse i dag.

Alle vinene som anbefales, finnes i basis sortimentet til Vinmonopolet og skal finnes på de fleste polutsalg.

E.Michel Premier Cru Extra Brut. Frankrike, Champagne. Pris kr. 300,-  Poeng: 92/100

Lys strågul i fargen, god dufter av eple, sitrus og noe kjeks. Her finner vi også de elegante små boblene og en smak som er fylt av en fin fruktighet. Samme epler, sitrus som i duften. Perfekt syre og sødme som følges ad i en riktig bra ettersmak. Denne vinen gjør bestemt ingen ulykkelige. Spesielt ikke når man tar prisen i betraktningen. En ekte løp og kjøp vin.

Delane Crémant de Bourgogne Blanc de Noirs. Frankrike, Burgund. Pris kr. 189,90 Poeng: 87/100

Fin gulgrønn farge, elegante bobler. God duft av sitrus, fersken og kjeks. Smaken har epler, sitrus og en fin friskhet. En god og tørr ettersmak. Her er det masser av smak for pengene. Meget bra kjøp.

Casabianca Valdobbiadene Prosecco Superiore Brut. Italia, Veneto, Pris kr. 134,90 Poeng: 83/100

Lys gul med et grønt skjær på fargen. Bra duft av sitrus, pærer og et lite hint av urter. Frisk fruktig smak, bra syre og sødme. Samme sitrus og pære som i duften. God ettersmak. I forhold til pris, et meget godt kjøp.

Riondo Pink. Italia, Veneto. Pris kr 99,90

Jeg må bare ha med denne perlende rosévinen helt tilslutt. Tror det må være den beste skravle og flirevinen som finnes til sene, lyse kvelder. Fargen er som skapt til en rosablogger med sin lyserosa farge. Duften har pære og friske røde bær. Smaken er frisk, lett og altfor lett å drikke. Fine hint av bær i ettersmaken som er meget bra. Det eneste man kan bruke denne vinen til, etter min mening, er sladder og flir.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.