Foto Eirik Karstensen. Vintoget, stopp "Raketten"

Så er festen over for denne gangen. 2 dager med fagmesse, festival for alle, vintog og øltog.

Som vanlig føles det litt vemodig og samtidig er man kjempeglad for at alt fungerte nesten som alt skulle. Og grunnen til at det fungerte som det skulle, var den kjempejobben som Veronika Karlsen og Kristin Ballovarre gjorde sist år. Noe som jeg fløt på i år. Så tusen takk igjen til begge to. Samarbeide med Radisson må jeg si var en suksess. Hvilken proffgjeng som jobbet med festivalen. Alt fra å organisere bord, mat, glass, duker, rydde unna, rydde inn. Til og med å improvisere frem spyttebakker som utstillere og undertegnede hadde glemt bort, fikset de. Så takk til supergjeng.

To dyktige lærlinger.
Foto Eirik Karstensen.

Ikke minst vil jeg bukke dypt og takke Matfag fra Breivika Videregående skole. De restaurantene som får disse ungdommene som lærlinger er heldige. De tryllet frem små retter som ble kombinert med smaksprøver av vin fra Matua.

Så vil jeg helt tilslutt, takke utstillerne. Alle med entusiasme, flotte produkter og profesjonalitet som gleder. Skulle gjerne takket alle hver især. Men, ingen nevnt og ingen glemt. Så er det bare å si, samme tid, samme sted neste år. Og det sammen med Bryggeri 13

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.