Den sjuende november kommer nyhetene på Vinmonopolet.

I bestillingsutvalget finnes den en rekke spennende produkter. Først og fremst øl, er det som tiltaler meg denne gangen. Og det på tross av at det også kommer en rekke spennende vin som er vel verdt å smake og nyte. Derfor, la oss se hva det er av øl i dette slippet.

Om vi ser på de norske øltypene først, så gleder jeg meg voldsomt til Mack sin porter. Etter min fattige overbevisning så synes jeg denne er en av de bedre porterne på markedet akkurat nå. Test den gjerne sammen med noe mørk sjokolade.

En annen som så absolutt må med i handlekurven, er 7 Fjell Vinter American Strong Ale fra mikrobryggeriet 7 Fjell Bryggeri i Bergen. Gleder meg veldig til den. Akkurat som jeg ser frem i mot å smake Lervig 1349 Black Ale fra Lervig. Det blir aldri helt feil med øl fra det bryggeriet.

Av det utenlandske ølet, så er det mye som umiddelbart ser forlokkende ut. Trappistes Rochefort 8 2013 Edition fra Belgia er nesten et ”must”, akkurat som det tyske Weihenstephaner Hefeweissbier Dunkel fra verdens eldste bryggeri. En jeg er riktig nysgjerrig på er det skotske Williams Bros Joker IPA. Jeg kjenner bare til bryggeriet av omtale. En mer utførlig omtale av øl og vin, finner du på Godt Drikke i morgen.

Ølet i bestillingsutvalget, finner du her.

Den 31 første oktober, kommer presentasjonen av Godt Drikkes store juleøltest. Følg med !!!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.