Økologisk pils fra Hansa-Borg.

Hansa-Borg kommer med et nytt øl. En pilsner.

Vel egentlig er det ikke et nytt øl, men et økologisk øl som er brygget på samme måte som vanlig Hansa Pilsner.  Forskjellen fra standard Hansa, er at ølet er laget med 100 % økologiske råvarer. I følge bryggeriet så er det lyst og friskt, akkurat slik et ekte pilsnerøl skal være. Alkoholprosent på 4,7 % vol. Muligheten er derfor stor at du finner det i en butikk nær deg. Så sant det ikke er en Rema 1000 da. Fortsatt i følge bryggeriet, så gir Hansa Pilsner Økologisk forbrukeren anledning til å kunne velge en trygg og kjent smak, som en økologisk variant.

Målgruppen

-Målgruppen er primært urbane kvinner og menn i alderen 20 – 40 år med interesse for økologiske produkter, forteller merkevaresjef Ann-Therese Samuelsen i Hansa Borg Bryggerier.

Hansa Pilsner Økologisk er Debio-godkjent. Denne godkjenningen er en forutsetning for å kunne si at et produkt er økologisk, og for å kunne bruke Ø-merket i markedsføringen.

Salget av økologiske produkter er i kraftig vekst, og både Sverige og Danmark har hatt en markant økning i salget av økologisk øl.

– Vi forventer at det også i Norge etter hvert vil bli en økning i salg av økologisk øl, avslutter Samuelsen.

Ølet kommer i 0,5 L boks i sekspakning og blir tilgjengelig fra 20. februar i en rekke Coop- og Norgesgruppen-butikker over hele landet.

Kilde: Pressemelding.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.