Nesten alt om “ØL og MAT”

0

For noen år siden, kom Bryggeri- og Drikkevareforeningen, BROD, med et gratis øl og mat hefte i de fleste supermarkeder i Norge.

Heftet, med den enkle tittelen ”ØL og MAT. En guide om øl til mat og matlagning, ” var et glimrende lite hefte på 20 sider som tilfredstilte de fleste spørsmål man kunne ha om øl og mat. Her var det temaer om som tok for seg alt fra  de norsk øltradisjon til hvilket øl man skal velge til hvilken matrett, og ikke minst hvilket øl man kan bruke i de ulike matrettene. Nå har dette glimrende hefte blitt digitalt. Og det er like fasinerende å lese det nå som da det kom ut første gangen. Det digitale hefte finner du her:

”ØL og MAT. En guide om øl til mat og matlagning ”

Forrige artikkelUkens vin.
Neste artikkelUkens Øl.
Fra Wikipedia. Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist. Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö. Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.