Årets påske blir kanskje mer lik den som jeg hadde som barn. Den gangen var det de færreste som reiste på påskefjellet med lange skiturer, appelsin, kvikklunsj og krim.

Påske var noe vi feiret hjemme og var det fortsatt snø, så gikk vi lange skiturer i marka med appelsin og kvikklunsj. Krim så vi på TV eller leste i sofaen. Skulle man være sosial kunne man krangle over diverse brettspill. Og rent faktisk tror jeg det fortsatt er sånn for de fleste av oss. Med en stor forandring. I min barndom fantes ikke Bag in Box og det var ikke så mange som drakk vin. Så bag in boxen har blitt en moderne påsketradisjon på linje med lange skiturer, appelsin, kvikklunsj og krim. Så derfor, her er noen tips på bag in box for hjemmepåsken.

Cruzado Garnacha 2018. Spania. Pris kr. 419,90 Poeng 88/100

Drua er Garnacha. En mørkerød farge. Meget bra duft av mørke bær med hint av plommer og urter. Rund og mjuk på smak med en frisk undertone. Meget bra balansert. Bra tannin. En mjuk og god ettersmak. Passer bra til påskelammet og til kos. Mye vin for penga. Meget bra kjøp.

La Huella. Spania, Navarra. Pris 459,90 Poeng 87/100

Laget av Tempranillo. Fin mørkerød farge. God duft av mørke bær med små hint av urter. Smaken har en meget bra fylde. Mjuk og rund. Godt balansert syre. Lever opp til duften med sine bær. Bra tannin. Lang ettersmak. Passer meget bra til lam og lange samtaler. Meget bra kjøp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.