Julebukken Bruse vant Ludwig Mack Brygghus hjemmebrygger konkurranse.

Vegar Skogland

12208297_947973298601214_1128775995400789015_nI forbindelse med  Ludwig Mack Brygghus store juleøllansering på Ølhallen og den gamle ”Direksjonen” i går kveld, ble det også utrop en vinner av LMB sin hjemmebrygger konkurranse.

Med andre ord, Hvilken hjemmebrygger kunne lage det beste juleølet. Av de 31 bidragene som kom inn, var det Vegar Skogland fra Ramfjord som halet hjem den gjeve første plassen med sitt øl Julebukken Bruse. En dobbelbock som i følge juryen fikk hele 47 poeng av 50 mulige. Med andre ord, et øl som er tett på det perfekte i sin klasse.

Vegar Skogland
Vegar Skogland

– Det er helt surrealistisk, fortalte Vegar Skogland til Godt Drikke etter pris mottagelsen i Macks bakgård i går kveld.

– Jeg ville bare ha en vurdering av ølet mitt så dette må jeg si er over all forventning, forteller den lykkelige vinneren.

Brygget et år.

Det morsomme er at Vegar Skogland kun har holdt på med hjemmebrygging i et år. Og Julebukken Bruse ble brygget i mars i år.  Og med første prisen kommer det til å bli brygget i betraktelig større skala på Mack Mikrobryggeri og kommer som juleøl til neste år. Noe mange bør glede seg til.

De andre prisene.

De andre som vant priser og heder etter en beinhard konkurranse, var:

2.Plass: Jonas Ruben Henriksen, Juleøl, Juleøl

3.Plass: Dag Rune Gjellesvik, Krydret Old Ale, Old Ale og Daniel Jacobsen, Dobbel IPA.

Delt med Kenneth Laurizen og Daniel Jakobsen, Dobbel IPA

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.