Heineken har laget en spesiell aluminiumsflaske med høy kulhetsfaktor. Inspirert av Østens mystikk har designerne utviklet et skjult origamimønster som avsløres i UV-lys. I Norge er flasken en «limited edition». Kun for utvalgte arrangement og festivaler i år.

Flasken heter originalt The Heineken Black Light CLUB BOTTLE og er en oppfølger til aluminiumsflasken som ble utviklet i 2012. Den gangen var den kun tilgjengelig i noen få utvalgte byer i verden.

Praktisk og kul
At flasken er laget av aluminium sikrer at ølet beholder optimal temperatur lenger, uten tap av smak. Men flasken er ikke bare praktisk, den er også særdeles iøynefallende med sitt matte skinnende design beregnet på den svakt opplyste atmosfæren i nattklubber, hvorpå den i UV-lys forvandles til et origamisk kunststykke i flaskeform.

HeinekenClub_bottle_day_night[1]Spektakulær flaske både med og uten UV-lys-aktivering.

Den eksklusive og futuristiske Heinekenflasken i aluminium blir å se i Norge denne sommeren og høsten på noen få utvalgte arrangement og festivaler. Så langt har den vært mulig å gripe til på Champions League Finalevisningen på Colosseum Kino, VIP-området på Palmesus-festivalen, og på Hagefest/Artistfest i Stavern. Den vil også bli å se på ulike eksklusive arrangement utover høsten.

Designsamarbeid på tvers
I april 2012 lanserte Heineken en serie med premium aluminiumsflasker i svært begrensede opplag. Den såkalte «Heineken STR Bottle». Flasken tok over et år å lage og ble designet av et team på 19 fremadstormende designere innen flere ulike disipliner (mote, produkt, bevegelse, grafisk og interiør) spredt over 4 ulike kontinenter.

Dette var forløperen til den spektakulære aluminiumsflasken som ble utviklet i fjor, og som nå blir å se på et begrenset antall arrangement i Norge.

Smaken er den samme – premium lagerøl fra verdens mest eksporterte ølmerke, Heineken.

Kilde: Pressemelding.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.