Forbudt i Sveits Copyright: pashapixel / 123RF Stock Photo

En uke etter at avstemningen begynte, har det skjedd en del forandringer i toppen.

Førsteplassen kles fortsatt av Aass Pilsner fulgt av Mack Pils på andre. Hansa har klatret opp til tredjeplass og valgets overraskelse, Lervig Pilsner, har rast opp til en fjerde plass. Imponerende av mikrobryggeriet.      Mack Isbjørn har falt ned til en femteplass.

CB Pilsner klatrer også friskt på listene og har de siste dagene begynt klatringen opp mot toppen. En annen gammel kjenning som klatrer noen plasser fra forrige måling, er Frydenlund.

 1. Aass Pilsner Pils og flaske
 2. Mack Pils
 3. Hansa Pils
 4. Lervig Pilsner
 5. Mack Isbjørn
 6. CB Pilsner
 7. Aass Classic
 8. Frydenlund Pilsner
 9. Dahls Pilsner
 10. Arctic Beer
 11. Nordlands Pilsner
 12. Ringnes Pilsner
 13. Borg Pils
 14. Grans Premium Pils
 15. Fredrikstad Pils

2.valg.

Om Godt Drikkes lesere ikke kan få fatt i favoritt ølet sitt, så er de fleste andre valg, Aass Classic fulgt av Hansa Pils på andre

Det er fortsatt en hel uke igjen å stemme på. Og stemmene kan du avgi her: Norges beste pils.

6 KOMMENTARER

 1. Hvorfor har du ikke tatt med mikrobryggerier? Det er jo flere av dem som brygger glimrende pils. Atna, Sundbytunet, Lillehammer. Dette blir for lettvint, og det blir en lokalpatriotisk avstemning. Vi har kommet langt siden den gang man sverget troskap til et bryggeri og et fotballag!

  • Jo, jeg kunne tatt med mikrobrygg. Men, hvor får jeg tak i f.eks Sundbytunet i Tromsø? Eller Atna Øl Nakenbad? Lillehammer Bryggeri Hammonds Pils har jeg aldri smakt. Dessverre. Og hvorfor blir dette lettvint? Mikrobryggeriene har et totalsalg på cirka 3% av alt øl i Norge. Hvor mange prosent eller promille av dette er pils? Og hvorfor skulle man ikke kunne stemme på mainstream øl som man kan kjøpe over hele landet? Jeg synes det er litt merkelig argumentasjon å henvise til troskap til et bryggeri. Om man ser på stemmene. så kommer det inn stemmer hvor man har f.eks Hansa som førstevalg Lervig som annet valg og Mack Isbjørn som tredjevalg.Vil nok si det er en rimelig spredning. Fotball lag vil jeg ikke uttale meg om.
   Med vennlig hilsen
   Vidar

   • Du sier faktisk til iTromsø at Lervig er det eneste mikrobryggeriet som brygger pils. Atna har nasjonal distibusjon, og er en kontrast til de store.. Derfor synes jeg det er lettvint.

    • Jeg sa til itromsø at Lervig var det eneste mikrobryggeriet som brygget en pils som var verd å drikke.Men for all del, da er det vel lettvint da.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.