Gulating Ølutsalg, som flyttet inn i Mathallen i Bøndernes Hus i Trondheim i juli i år, har opplevd en eksplosiv økning i salget etter flytting til ny beliggenhet i samme bygg.

Dette er Gulatings første ølutsalg i Trondheim, og det består av et stort utvalg av lokalt øl, hvorav hele 13 bryggerier fra Trøndelag er tilgjengelig. Flere er på vei inn.

«Totalt kan Gulating tilby 350 varianter av øl, som er det mest omfattende ølutvalget i hele Trondheim. Dette inkluderer øl fra 40 norske mikrobryggerier samt andre lokale bryggerier», heter det i en pressemelding.

En god kombinasjon

– Det ser ut til at Trondheims mest omfattende ølutsalg i kombinasjon med matutsalg, kaffebar og restaurant er noe publikum setter stor pris på. Foruten lokalt øl fra Trøndelag er mattilpasset øl også svært populært. Vi forventer i år en totalomsetning på om lag fem millioner kroner, noe som er langt mer enn vi har budsjettert med, sier daglig leder for Gulating i Trondheim, Tommy Holen Helland.

– Det er i dag stor interesse for øl blant publikum og denne type nisjebutikk passer svært godt inn i den totale butikkmiks i Mathallen.

Dette er Gulatings første ølutsalg i Trondheim, og det består av et stort utvalg av lokalt øl, hvorav hele 13 bryggerier fra Trøndelag er tilgjengelig. Flere er på vei inn.

Gulating Håndverksbryggeri.

Ble etablert i 2013 og det første produktet ble lansert i 2014 og selskapet fikk også distribusjon i dagligvarehandelen. Foruten Trondheim er det i dag etablert egne Gulating-utsalg i Arendal, Bergen, Fredrikstad, Larvik, Sandefjord, Lørenskog og Strømmen.

Kilde: Horecanytt, pressemelding.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.