Vi er midt i vinterferien og folket er eller skal på tur.

Da er disse 0,2 cl-boksene veldig hendige og tar liten plass i sekken. Utgavene er nye og fra samme produsent som er kjent for sine designflasker i Bree-serien. Men også Crudo-vinene er greie. En ny utgave (halvflaske) er på plass i plastflaske med skrukork. Og snart er det påske …

Nr. 151243

Bree Secco Syrah Rosé (perlende rosé)

Tyskland/Deutscher Wein/2022/11 prosent

Kr. 39,90 (bestilling) (0,2 liter)

Importør: Real Vin AS

Perlende rosé som er mørk rosa på farge. Små perler. Bringebær, rips og sødme – 34 g/l sukker – i åpningen. Mer bær i en god smak. Fin friskhet og en del frukt. Grei bitterhet i ettersmaken. Nytes alene.

Nr. 151242

Bree Secco Chardonnay (hvit)

Tyskland/Deutscher Wein/2022/11 prosent

Kr. 39,90 (bestilling) (0,2 liter)

Importør: Real Vin AS

Perlende endruevin som er gulgrønn. Her er det sødme både i duften og smaken – hele 29 g/l sukker. Stikkelsbær, fersken og blomster i tillegg. Smaken er frisk med mer frukt. Lett utgang. Nytes alene i glass eller rett fra boksen.

Nr. 54696

Crudo Catarratto Zibbibo (hvit)

Italia/Sicilia/2021/12,5 prosent

Kr. 79,90 (bestilling) (halvflaske)

Importør: Quality Brands AS

Laget på tre deler Catarratto og Zibbibo. Gulgrønn på farge. Åpner med godt eple- og pærepreg, tropisk frukt, blomster, sitrus og en del sødme fra 14 g/l sukker. Smaken er rund med den nevnte sødmen. Greie syrer som balanserer. Også element fra duften. Lett, frisk ettersmak. Nytes godt avkjølt til noe fra sjøen. Svak femmer!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.