Ennå en pris til Nøgne Ø

UnknownGrimstad-bryggeriet har nok en gang blitt hedret for sitt øl. Denne gangen var det Nøgne Ø Brown ale som gikk til topps i International Brewing Awards i England.

Det var i år 45 land og 1000 forskjellige øl og sidere som konkurrerte i 34 ulike klasser og Nøgne Ø var det eneste bryggeriet fra Norge.

Nøgne Øs Brown ale gikk til topps i klassen «Class 2 for Dark Beer 3.8% – 4.7% ABV», foran øl fra bryggerier basert i Storbritannia.

– Vi ble totalt «tatt på senga» over denne prisen, og det føles ganske uvirkelig for oss å vinne gull med Brown ale på hjemmebane i landet som oppfant klassen. Det engelske markedet er preget av tradisjoner og vanskelig å komme inn på som utlending, heter det i pressemeldingen fra bryggeriet.

Forrige artikkelNytt i mars.
Neste artikkelBritts spesial!
Vidar Pedersen
Fra Wikipedia. Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist. Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö. Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.