I går fylte Vinmonopolet hundre år og i morgen så fyller jeg 66.

Så for å si som Wenche Myhre:

«Når man blir 66 først da tar livet tilNår man blir 66 da gjør man som man vilNår man blir 66 først da blir livet kultNår man blir 66 kan man trå til for fullt»

Og bare for å feire meg selv, ( og Vinmonopolet) så kommer det her en liten konkurranse. Nei, det er ikke hundre meter sprint, øl-staffet eller vanskelig spørsmål. Her handler det bare om hvorfor akkurat du skal få to gratis billetter samt to plasser på Master Class på «Juletrefest for voksne» den 19. November på Radisson Blu Tromsø. Svar skrives under denne linken.  Vinneren blir trukket i morgen når jeg åpner en flaske musserende vin og vil få beskjed på Messenger.

Lykke til

8 KOMMENTARER

  1. Hadde vært helt nydelig å vinne to billetter! Ihuga vindrikker og over gjennomsnitt interessert i å lære enda mer – så billetter og masterclass hadde jeg blitt veldig glad for☺️

  2. Vil gjerne delta på juletrefest for voksne. Har ikke vært på juletrefest siden jeg var barn, og det er nå på tide 🎄

  3. Jeg feirer min første ikke-jobbe-hele-jula-jul i Tromsø (hos svigers) og det hadde vært nydelig å invitere dem med på juletrefest først! Så får vi forhåpentligvis funnet oss en vin som passer til hva enn man spiser på julaften her i nord, og jeg kan endelig få svigerfar såpass bedugget at jeg får ut av ham hva han egentlig ønsker seg under juletreet.

  4. Gratulere så mye til Vidar som er blitt 66, jeg er også 1956 modell og kan gjøre som jeg vil😁👏har deltatt på flere juletrefest og vintog🥂var også med i vinklubb før korona gjorde sitt inntog. Har vært morsomt å få billett til juletrefest 🥰🎄

  5. Det hadde vært helt magisk å kunne vinne🤩🍾🥂Vil ta med meg en go venn på juletrefest for voksne 🎅🎄🥂🍾🥰 Vi begge trenger en go oppmuntring i en tøff hverdag 🥰

  6. Fordi jeg har veldig lyst til og ta vennina min med på juletrefest for voksne.
    Mange år siden jeg sist har vært på julebord.

  7. Åhh 🤩 det hadde vært fantastisk fint å få lov å lære mer om vin og kanskje få litt julestemning på forhånd da den som oftest e fraværende.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.