Crudo Catarratto Zibibbo 2021 kommer fra Italia, Sicilia.

Vinen er ferdigstilt av den svenske Oenoforsk-gruppe Nordic Sea Winery i Simrishamn i Skåne. Druene firma bruker, plukkes over hele verden, fermenteres og sendes deretter til Nordic Sea Winery. Her bearbeides og lagres vinene før de tappes på flaske eller Bag-In-Box.Nordic Sea Winery startet i 2009 og i dag produserer de noen av Systembolagets mest solgte og kjente merker.

Crudo Catarratto Zibibbo 2021. Italia, Sicilia, Terre Siciliane. Pris kr. 419, 90

Ny årgang. Drua er Zibibbo 25%, Catarratto 75%. Fargen er lys gul med et lite grønt skjær. Duft av moden gul frukt og hint av fersken og blomst. Bra fylde på smak, samme frukt som i duften. Mye frukt og en bra syre. Lang blomstrete ettersmak med litt sødme. En riktig bra sommervin til kos.

Forrige artikkelEndelig på boks
Neste artikkelTil noe godt fra sjøen
Fra Wikipedia. Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist. Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö. Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.