Chateau Musar 2006, en fantastisk vin fra Libanon.

Jeg har flere ganger tidligere omtalt Chateau Musar fra Libanon. Og for hver gang jeg smaker en ny årgang, er det like spennende.

Ch. Musar 2006. Libanon Bekaadalen. Pris kr. 369,90 Poeng 92/100

En fantastisk vin. Med sin dype, varme brunrøde farge, med sin duft av frukt, fiken, dadler og krydder føles det som opplevelse i seg selv. Smaken er fyldig, god syre og sødme. Den er saftig og har en herlig fruktighet. Veldig lang ettersmak. Her behøver jeg ikke en gang å si at det er et veldig godt kjøp. Gleder meg til å smake denne vinen igjen om ni, ti år. Og jeg vil undres om den fortsatt passer like bra sammen med lam og til kos.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.