Alle vet jo at kunstnere drukner seg i rødvin, champagne eller absint. Selv om det er en sannhet med modifikasjoner.

Champagnehuset Perrier-Jouët har brakt myten om kunstnere og alkohol til et helt annet nivå. De siste årene har de jobbet tett sammen med Design Miami, Miami Beach i Florida. Og i forbindelse med den store utstillingen, har de også arbeidet parallelt med en kjent kunstner. Målet er å utviklet et eget kunstverk for champagnehuset i forbindelse med utstillingen.

1418313964_-gesischilling-0543_drink_responsiblyÅrets kunstverk blir kalt »Ephemera» av studio mischer’traxler. For en liten stund siden, ble kunstverket avduket på Design Miami 2014

Selve kunstverket » Ephemera » er et resultat av en detaljert designprosessen. Men også den nitide studien som mischer’traxler brukte på Art Nouveau perioden , flora og fauna , og de ​​menneskelige følelser av feiring og nysgjerrighet . Under et besøk i Perrier – Jouet i Epernay , fant duoen inspirasjonen fra Art Nouveau og det i forbindelse med husets møbelkolleksjon. Og det gode, var at det var  noe som førte til videre forskning på Art Nouveau

1418313968_-gesischilling-7189_drink_responsiblymischer’traxler har lykkes med å fanget selve essensen av champagnehuset Perrier-Jouët ideer, med sin egen unike tolkning. Kunstverket er både lekent og ekte og oppriktig på samme tid. Samtidig som det bobler av nysgjerrighet. Noe som viser seg i deres kunstverk hvis mål er å fortrylle publikum med en unik og barnslig lek av gjemsel, Deres kunstverk »Ephemera» består av et rom med et stort eikebord og to speil. Dekket av dagens og fortidens planter og insekter. Elementene i leken kommer frem når de føler at de ikke blir overvåket av mennesker, men trekker seg tilbake inn i bordet når noen nærmer seg. Tilsvarende vil de digitale bladene vises i speilet, men bare så lenge folk ikke kommer for nær, da trekker de seg tilbake og vi har igjen bare et normalt, reflekterende speil.

1418313964_-gesischilling-0573_drink_responsiblyGruppen mischer’traxler består av Katharina Mischer (1982) og Thomas Traxler (1981) De startet Studio mischer’traxler i 2009 og holder til i Wien i Østerrike. De utvikler ulike produkter, møbler og kinetiske installasjoner gjennom en kombinasjon av tradisjonell håndverkskunst og moderne teknologi.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.