Jean Trimbach begynte å produsere vin i Alsace i 1626 og firmaets gode rykte bevares fra far til sønn – ikke minst takket være et utmerket vindistrikt.

Siden 1898, det året hvor Frédéric Emile Trimbach presenterte sine viner på den internasjonale vinmessen i Brussel og fikk beste utmerkelse, har navnet Trimbach blitt kjent som ett av de store i Alsace. Vinhuset ligger i Ribeauvillé og har utviklet seg etter den samme tradisjon gjennom 13 generasjoner. I dag er det brødrene Pierre og Jean Trimbach. Pierres døtre Anne og Frédérique samt Jeans sønn Julien som står for driften. Trimbach produserer årlig omlag en million flasker og Norge er deres fjerde største eksportmarked.

Nr. 7893

Trimbach Gewurztraminer (hvit)

Frankrike/Alsace/2018/14,5 prosent

Kr. 239,90 (bestilling)

Importør: Stenberg & Blom AS

God årgangsvin laget på Gewurztraminer med høy alkoholprosent og sødme fra 10,4 g/l sukker. Den kan også inneholde naturlige vinkrystaller som ofte forekommer når det er temperatursvingninger. Dette er naturlig og helt ufarlig. Gulgrønn farge. Blomster, fersken, krydder og mineraler på duft. Smaken er fyldig med ditto fedme og god frukt. Gode syrer som balanserer. Mer floral i en lang ettersmak. Til laks – både gravet og røkt. Tåler 5-6 år i kjelleren.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.