17.mai punsj

0

Denne punsjen er beregnet til sen ettermiddag.

Etter borgertog og hornmusikk. Når de gode ettertankene setter inn. Når vi vet at vi er et privilegert folk med så utrolig mye å være takknemlig for. Dette er min skål til frihet og rettferdighet. Min skål til fortid, nåtid og fremtid.

Hurra for 17.mai

  • 1 fersken i tynne skiver. Man kan bruke et eple også, men mister da noe av sødmen.
  • 2,5 dl. bringebær, som over, man kan bruke for eksempel jordbær
  • 2,5 dl blåbær
  • 0,5 dl. sitronjuice
  • 0,7 dl. sukkersirup Grunnen til sukkersirup er at den løser seg bedre opp i resten av væsken enn bare sukker. Du lager den enkelt med en del sukker og en del vann og varmer den opp i en kasserolle til sukkeret er oppløst i en sirupkonsistens. Så er det bare å kjøle den av.
  • 1 flaske musserende vin.

Bland alle ingrediensene sammen med masser av is, i en glassmugge. Hell sakte i den musserende vinen. Så er det bare å servere.

Forrige artikkelSupervin fra Jura
Neste artikkelHellig vin
Fra Wikipedia. Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist. Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö. Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.