17.mai punsj

Denne punsjen er beregnet til sen ettermiddag.

Etter borgertog og hornmusikk. Når de gode ettertankene setter inn. Når vi vet at vi er et privilegert folk med så utrolig mye å være takknemlig for. Dette er min skål til frihet og rettferdighet. Min skål til fortid, nåtid og fremtid.

Hurra for 17.mai

  • 1 fersken i tynne skiver. Man kan bruke et eple også, men mister da noe av sødmen.
  • 2,5 dl. bringebær, som over, man kan bruke for eksempel jordbær
  • 2,5 dl blåbær
  • 0,5 dl. sitronjuice
  • 0,7 dl. sukkersirup Grunnen til sukkersirup er at den løser seg bedre opp i resten av væsken enn bare sukker. Du lager den enkelt med en del sukker og en del vann og varmer den opp i en kasserolle til sukkeret er oppløst i en sirupkonsistens. Så er det bare å kjøle den av.
  • 1 flaske musserende vin.

Bland alle ingrediensene sammen med masser av is, i en glassmugge. Hell sakte i den musserende vinen. Så er det bare å servere.

Forrige artikkelSupervin fra Jura
Neste artikkelHellig vin
Vidar Pedersen
Fra Wikipedia. Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist. Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö. Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.