Tre Juleøl.

0
juleølMer juleøl. Også denne gangen  fra butikkhyllene.

Tuborg

Jeg vil først komme med en liten advarsel. Den første juleølen jeg smakte på denne smakningen var Tuborg. Ikke smak på den. Ok, den har noe sødme og man aner noe bitterhet. Men, det er ikke mye julestemning over denne ølen. La den stå i hylla.

Ringnes

Neste juleølen kom fra Ringnes. Om jeg ikke husker feil, og det er full mulig jeg gjør, så var dette den juleølen som ble drukket hjemme da jeg var barn. Men, tidene endrer seg. Duften på denne ølen var faktisk litt tam. Smaken var egentlig grei nok, med en helt ok sødme og en rimelig bitterhet. Alt i alt, en ok juleøl, men ikke mer enn det.

Aass

Den siste på denne smakningen, var Aass juleøl. Og ved siden av Mack sin juleøl, er dette den første juleølen jeg har smakt i år som har jul over seg. En fin, fin duft av humle og karamell. Et flott skum og en nydelig smak av malt, for ikke snakke om god sødme og bitterhet.  En av de absolutt beste juleølene fra butikkhyllene så langt.  Anbefales.

En samlet liste med svakt og sterkt juleøl kommer i midten av november.

DEL
Forrige artikkelFritert banan og kokosnøtt med en hveteøl.
Neste artikkelNovembersalget på Vinmonopolet.

Fra Wikipedia.
Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist.
Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö.
Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here