Hansa, Borg, Heineken, Clausthaler og Nøgne Ø vil ikke lenger være tilgjengelig for alle i Rema 1000-butikker i Norge. Det melder Dagens Næringsliv.

Dette etter at Hansa Borg avslutter sitt samarbeide med Rema 1000 og kun vil være å finne regionalt i Rema butikkene på Vestlandet, Sørlandet og i Østfold.

lovely-package-mack-isbjorn-1Bryggeriet som overtar Hansa Borg avtalen med Rema 1000 er Mack Bryggeri i Tromsø.

– Flere av våre kunder har savnet Mack  i våre butikker. Mange vil nok også kunne finne en ny favoritt fra dette bryggeriet som er en bestselger i nord, sier Kjetil Sverresen, kategorisjef for drikkevarer i Rema1000 i en pressemelding.

– Vi er stolte over at Rema 1000 velger å satse på oss. For Mack så er det en veldig viktig milepæl å komme nasjonalt ut i alle Rema 1000-butikker. Dette er en mulighet vi setter stor pris på. Vi håper også at forbrukerne verdsetter at Rema 1000 tør å satse på en mindre, norsk aktør, sier Roger Karlsen i Macks Ølbryggeri, verdens nordligste bryggeri.

Den nåværende avtalen Rema 1000 har med Hansa Borg vil opphøre i februar, ifølge Dagens Næringsliv.

DEL
Forrige artikkelMye vin for penga.
Neste artikkelMed kua i sentrum:

Fra Wikipedia.
Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist.
Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö.
Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here