Er du medlem av en vinklubb som ønsker påfyll av kunnskap i et hvilket som helst vinrelatert tema?

Er din bedrift på utkikk etter et spennende innslag til en lang dag med kjedelige møter? Eller ønsker du en positiv start på et kick off eller på et utdrikkingslag?

Driver du et eventbyrå, eller er du på jakt etter en ny aktivitet for din neste hotellkonferanse? Vel, da har kommet helt rett.

Det heter så vakkert at livet er for kort til å drikke dårlig vin. Så hvorfor ikke oppleve vinens verden sammen med Vidar Pedersen.

Vinforedrag.

Dette passer perfekt til deg som ønsker å lære mer om et spesifikt tema, og det er du som bestemmer hvilket! Kanskje har du lyst til å lære mer om et bestemt et vinland, en druesort, en region, mat til vin eller musserende? Selvfølgelig blir det ikke bare kjedelig snakk, for det blir også vinsmakinger underveis.

Vinsmaking.

Her er det mer smaking og mindre snakk! Akkurat som i vinforedrag, kan du også her velge et tema som interesserer deg. Om du vil smake på vin av en bestemt druesort, fra et bestemt land, eller til en bestemt type mat, er helt opp til deg. Her snakker Vidar Pedersen og dere smaker. Og nei, man behøver ikke å spytte

Vidar Pedersen skreddersyr alt etter dine ønsker og budsjett. Ønsker du mer informasjon, send en forespørsel via Kontaktskjema.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.