Mousey Wine er et nytt bekjentskap på Tromsø Øl- og Vinfestival den 15.april.

De importerer vin fra små produsenter, noen kommer fra familiegårder med lange tradisjoner for vinmaking, mens andre har kjøpt seg en åkerflekk og startet fra scratch. Med andre ord, så finner de vin som lages på naturens premisser.

Grunnen til at de startet vinimport, var det fordi de savnet nettopp noen av disse små og genuine produsentene som man ikke fikk tak på her i Norge. Firma er rimelig nytt. De startet med en keykeg med rosévin fra Olivier Cohen i 2017, og meldte inn sine første viner på Vinmonopolet i et korona-stengt Norge i 2020. I dag jobber de med et 50-talls vinbønder i over 10 land.

Carl Otto Lund, gammel bekjent på Tromsø Øl- og Vinfestival men da med Non Dos, vil holde en master class med oransjevin og med naturvin. Dels blir dette en spennende mulighet og få smake noen av Mousey Wine sine vin, men ennå bedre, lære noe om både oransjevin og naturvin. Jeg gleder meg til denne master classen. Den starter klokka 14.00 på festivalen og som vanlig følges «først til mølla» prinsippet. Master Class er gratis for de som har billett til festivalen. Du kan melde deg på her:  vidar@godtdrikke.net

 

Og her finner du billetter til Tromsø Øl- og Vinfestival (klikk på den blå linken.)

 

Og her kan du se hvilke vin Mousey Wine har med seg

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.