Ukens Vin er en bag in box fra Luca Roagna. En av de unge, spennende vinmakerne fra Piemonte.

Han er en av dem som tråkker opp sine egne stier og skaper noe som ligner kunst. For å kunne skape kunst, skal du kunne handverket ditt til perfeksjon. Og det er sånn jeg opplever Luca Roagna.

Barbera Piemonte Selezione Luca Roagna, Italia, Piemonte terningkast 6

Denne bag in boxen er en gammel traver her på Godt Drikke. En jeg aldri vil bli lei. Og det på tross av nye årganger og nye tappinger. Vakker, dyp røde farge. En herlig duft av bær og kirsebær. Smaken er fyldig med en veldig bra balansert syre og sødme. Jo, dette er et virkelig bra kjøp på boks. Og litt som poteten, den kan brukes til alt. Til og med til lange diskusjoner mørke netter. Et virkelig godt kjøp.

 

Forrige artikkelNyheter på Vinmonopolet i mars.
Neste artikkelUkens Øl
Fra Wikipedia. Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist. Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö. Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.