Ukens rimelige viner består av to vinposer eller som vinmonopolet sier, «pouch» og en bag in box. Det gode med ukens rimelige viner, er at alle står til seks på terningen.

Avignonesi Toscana Rosso Organic 2018. Italia, Toscana. Pris kr. 269,90 (150 cl)

Druen er Merlot 5%, Sangiovese 95% som er økologisk dyrket. Fin mørkerød farge. Duft av mørke kirsebær, plommer og hint av urter. Fruktig med en meget bra fylde på smak. Godt balansert syre og sødme. Fin tannin. En riktig lang og god ettersmak. En vin som passer til Pasta carbonara og andre pastaretter. Meget bra kjøp!

Ch. Les Graves de Viaud Cuvée de Mère l’O. Frankrike, Bordeaux, Côtes de Bourg. Pris kr. 540,-  ( 300 cl)

Drua er Merlot. Dyrket biodynamisk. En mørkerød farge. Herlig duft av mørke bær med hint av kanel og fat. Mjuk og rund på fat med en riktig god fylde. Meget bra balansert. Samme mørke bær som i duften. Fin tannin. En lang og god ettersmak. En vin som passer bra sammen med lam. Her er det mye Bordeaux for pengene. Meget bra kjøp.

Pflüger Riesling Trocken 2018. Tyskland, Pfalz. Pris kr. 439,90

Ny årgang. Druene er økologisk dyrket Riesling. Gulgrønn farge. Meget god duft av epler, sitrus og med hint av blomster. Frisk, frukt på smak. Lever på lang vei opp til duften med sine epler, sitrus og blomster. Godt balansert syre og sødme. Riktig lang ettersmak. En vin som går riktig fint sammen med kos og salat. Meget bra kjøp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.