Ukens rimelige viner er alle sommerlige og alle kommer fra Veneto, Italia.

Den kommende uken, vil bli egnet Verona og Veneto I Italia. Med presentasjon av en rekke vingårder og vin som kanskje ikke finnes i Norge, men er en spennende opplevelse i seg selv. Men, før vi går i gang så kommer ukens rimelige viner.

Tedeschi Soave Classico 2015. Italia, Veneto, Soave. Pris kr. 149,90 Poeng 88/100

Fin gulgrønn farge. En riktig bra duft med sitrus, blomster og det lille udefinerbare som er riktig lekkert. Smaken lever opp til duften med en god og frisk munnfølelse. En nydelig syre og sødme. En frisk, god ettersmak. En perfekt sommervin som passer til grillet fisk, solskinn og gode venner. Ekte løp og kjøp vin.

Dal Cero Soave 2016. Italia, Veneto, Soave. Pris kr. 139,90 Poeng: 84/100

Fin gul farge. God duft av frukt, epler og et fint hint av blomster. Smaken er fruktig sødmefylt med en riktig bra balansert syre og sødme. God ettersmak. Passer bra sammen med skalldyr. Meget bra kjøp.

Rødvin.

Antiche Terre Valpolicella 2015. Italia, Veneto. Pris kr. 139,90 Poeng: 86/100

Mørke rød på farge. God duft av modne bær, kirsebær og en liten hint av krydder. Smaken er mjuk med en fin fruktighet. Bra syre og sødme med en fin ettersmak. Passer glimrende til lam fra grillen og glimrende kosevin. Meget bra kjøp.

Lamberti Valpolicella Ripasso 2014. Italia, Veneto, Valpolicella. Pris kr. 149,90 Poeng 84/100

Fin dyp rød farge. Bra duft av røde bær, hint av tre og kirsebær. Bløt og rund på smak. Lever fint opp til duften med ok balansert syre og sødme. Bra og lang ettersmak. Den perfekt kosevinen. Meget bra kjøp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.