Ukens rimelige viner, er så sommerlige som det bare går an og få dem. Felles for alle tre, er at de holder en veldig høy kvalitativ klasse og er veldig gode kjøp.

Menade Sauvignon Dulce 2016. Spania, Castilla y León. Pris Kr. 149,90 Poeng: 88/100

En litt spesiell søt dessertvin. Og det ment som noe veldig positivt. Gyllen gul på fargen. Nydelige og friske dufter av lyse hage bær og fine hint av blomster. Smaken er frisk, rund med masser av frukt. Perfekt syre og sødme. En lang og forunderlig fruktig ettersmak som er nydelig. Passer glimrende til fruktdesserter. Her er bare en ting og si, kom med jordbærene. Meget bra kjøp.

Les Vignes de l`Aire Effet Papillon 2015. Languedoc-Roussillon , Côtes du Roussillon, Frankrike. Pris kr: 155,- Poeng: 88/100

La meg si det først som sist. Her er det riktig mye vin for pengene. En mørk, vakker rød farge. Nydelig duft av mørke bær og hint av noe udefinerbart som pirrer nesen. Smaken har et nydelig, rundt og bløtt anslag. Deilig frukt og en tett på perfekt syre og sødme. En riktig god ettersmak. En vin som vil går riktig bra sammen med lam fra grillen. Et ekte løp og kjøp vin.

Piria Lambrusco di Sorbara 2016. Italia, Emilia-Romagna. Pris kr: 149,90 Poeng: 88/100

Jeg vet ikke hva det er med meg og perlende vin fortiden. Men jeg finner den ene etter den andre som faller utrolig godt i smak. Og dette er en sånn. Fin rubinrød farge. Nydelig, fruktig duft med røde bær og hint av blomstereng. Smaken er frisk og fruktig. Bitte små bobler kiler tunga. Bra syre og sødme. En tørr, fin ettersmak. Passer bra sammen med venner og kos. Meget bra kjøp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.