Ukens rimelige vin er rødvin på bag in box. Vin som går bra sammen med advent.

Finca Bacara 3015 Monastrell 2019. Spania, Jumilla Pris kr. 555,-

Drua er selvfølgelig Monastrell. Mørkerød på fargen med et lite blått skjær. Bra dufter av mørke bær og hint av plommer. Smaken er rund, mjuk med mild tannin. Fint balansert syre og sødme. En lang og god ettersmak. En farlig lettdrukken vin. Kan brukes til lam men passer også til kos sammen med gode venner. Her er det masser av vin for pengene. Meget bra kjøp.

Johan Black Label Tempranillo Premier 2019 Spania. Pris kr. 349,-

Laget på Tempranillo. Mørkerød farge med bra duft av røde bær og med hint av nøtter og lær. Frisk og fruktig på smak med en riktig bra fylde. Bra balansert syre, mild tannin. Vinen har en riktig bra ettersmak. Passer best til kylling. Til denne prisen er dette veldig bra kjøp.

Villalta Bipasso. Italia, Veneto. Pris kr. 484,90

Corvina 80%, Rondinella 20%. Mørk rød farge. Duft av mørke bær og hint av tre. God fylde på smak. Balansert syre og sødme. Mild tannin. Bra ettersmak. Passer bra sammen med lam og sau. Bra kjøp.

Racimo Oscuro Garnacha Tintorera 2019. Spania, Castilla. Pris kr. 409,90

Drua er Garnacha Tintorera. Mørkerød farge. Duft av mørke bær og litt krydder. Rund og frisk på smak. Ok fylde. Bra balansert. Samme mørke bær som i duften. Bra med tannin. God ettersmak. Går bra sammen med lam

Forco Vini Barbera Piemonte 2019 Italia, Piemonte. Pris kr. 419,90

Drua er Barbera. Mørkrød farge med et lite blått skjær. Bra duft av mørke bær med hint av urter. Rund og fruktig på smak. Bra balansert syre og sødme. En helt ok tannin. God ettersmak. En vin som går bra sammen med lam. Meget bra kjøp.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.