2006 tok Brasserie des Géants over Brasserie Ellezelloise og de to bryggeriene ble Brasserie des Légendes. Ordet «Légendes» er basert på lokal folklore.

Brasserie des Légendes kombinerer tradisjon og teknologi for å produsere overgjærede øl som er rike på smak.
De opererer med strenge hygienekrav og grundig kvalitetskontroll. Ølene brygges kun med naturlige ingredienser som malt, humle, vann og gjær. Bryggeriene bruker ingen andre tilsetninger. Alle ingrediensene som brukes er også produsert lokalt. Hos deres egen familiegård «Beauregard» dyrkes all bygg som trengs til produksjonen. De benytter også lokal, belgisk dyrket humle. Det gjør at de til enhver til har kontroll på ingrediensene de benytter seg av til ølbryggingen.

Brasserie des Légendes er opptatt av bærekraftig utvikling. Hos Brasserie des Géants har de installert 250 solcellepanel som står for 60 prosent av energien som benyttes i bryggeriet. Hos Brasserie Ellezelloise fanges og gjenbrukes varmen som benyttes under bryggingen. Dette, i tillegg til solcellepanel har ført til at forbruket av fossilt brennstoff er redusert med 40 prosent. Kapasiteten hos de to bryggeriene er 9600 hektoliter i året.

(Fra messekatalogen Naturligvis)

Brasserie des Legendes Quintine Ambree. Belgia. Terningkast 6

Quintine Ambrée har en vakker, disete mørk gyllen farge. Flott beige skum. Riktig bra duft av karamell, kaffe og malt. Smaken er fyldig, perfekt balansert sødme og bitterhet. Sjokolade og karamell. Riktig bra ettersmak. E

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.