Det er ikke mange dagene igjen før Tromsø Øl- og Vinfestival går av stabelen.

En del av arrangementene er utsolgt. Heldigvis. På andre arrangement finnes det noe få billetter igjen og så er det noen arrangement hvor det er mulig å få riktig gode opplevelser.

Selve Festivalen…

Festivalen den 21 april på Radisson Blu, finnes det fortsatt mange plasser igjen til. Tross alt la jeg ut helt urealistiske 2000 billetter. Men, det var mest for å ha et tall. Salget har gått bedre enn noen sinne, men det finnes som sagt, bra med plasser.

Ost og Øl

Ost og øl hos Hemersen er utsolgt. Men, som alle gode forestillinger, er det satt opp ekstra show kl 20.00 den 20. april. Og her er det plasser igjen. Prisen er 325,- kroner.  Billetter til denne geniale opplevelsen finner du nederst.

Ost og Riesling.

For mange år siden fant daværende eieren på Schloß Voldrads og et Sveitsisk meieri fant ut at riselingvin og ost hadde felles syre. Noe som forsterket smaken på både osten og vinen. Dette har du muligheten til å oppleve på Mathallen den 19. april kl 19.00. Vinene kommer fra  Schloß Schönborn. Viner jeg har gitt helt opp til 90 poeng. Og ostene er småskalaprodusenter. Prisen er 250,- kr og plass kan reserveres på Vipps 99676158. Sa jeg det var begrensa plasser?

Vintoget.

Vil du med på Vintoget? DA må du kjappe deg, for det er bare to plasser igjen.

Winemakers Dinner på Bardus Bistro.

En winemakers dinner jeg gleder meg til er på Bardus Bistro. Med besøk av Rocío Muñoz Marín fra Faustino som skal smaker oss igjennom 9 forskjellige viner fra Faustino og Portia. Og ikke minst, en spennende 5-retters meny fra Bardus innovative kjøkken.
Dato og tid: Fredag 20. april kl. 19-23.
Pris: 895,- per person, meny inkl. drikke. Nesten skammelig billig.
Påmelding: bardusbistro@gmail.com / tlf: 926 74 888 innen tirsdag 17. april. Påmelding er bindende og det er begrenset antall plasser.

Winemakers Lunsj på Skirri.

Årets festival avsluttes med stil. Og hva er vel bedre enn en søndagslunsj i godt lag? Danie Malan fra Allesverloren og Skirri holder en uforglemmelig lunsj kl. 14 på Skirri søndag den 22 april. Prisen er kr. 595,-  og billetter kan reserveres på vipps 121437.

Om du har spørsmål, så ring meg på telefon 99676158 eller send en mail til vidar@godtdrikke.net

Billetter finner du her!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.