Om noen ikke har riktig lagt merke til det ennå, så er vi på god vei inn i ferietiden.

Siden mange folk må, akkurat som sist sommer, holde Norges ferie, enten hjemme eller på hytta og for noen på landeveien og siden vin ikke er det billigste man kan nyte i Norge, så har jeg plukket noen riktig bra, men rimelige viner som passer en norgesferie.

Villa Wolf Pinot Noir 2019. Tyskland, Pfalz. Pris kr. 158,90

Drua er som navnet sier, Pinot Noir. En lys, flott, rødfarge. Duft av krisebær, røde bær og et aldri så lite hint av fat. Frisk og fruktig med en bra fylde på smak. En deilig munnfølelse. God balanse mellom syre og sødme. En god, tørr ettersmak. En vin som vil passe glimrende sammen med torsk eller hvorfor ikke til sopp? Her er det virkelig mye vin for pengene. Meget godt kjøp

Squealing Pig Marlborough Sauvignon Blanc 2020 New Zealand, Marlborough. Pris kr. 139,90

Drua er Sauvignon Blanc. Lys strågul på fargen med et grønt skjær. Nydelig duft av stikkelsbær, blomster og sitrus. Frisk, fruktig på smak som lever fint opp til duften Godt balansert syre og sødme. En riktig bra ettersmak. Går fint sammen lyst kjøtt. Men best sammen med venner. Kose vin med andre ord. Meget bra kjøp.

Laroche Rosé La Chevalière 2020. Frankrike, Pays d’Oc. Pris kr. 125,90

Lys rosa på farge. Duft av røde bær, sitrus og hint av urter og bitte litt drops. Rund og fruktig på smak. Godt balansert syre og sødme. God ettersmak. Passer best til kos og venner. Mye vin for pengene.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.