At viner er lavt priset, betyr ikke at de er laget uten omtanke.

En av de viktigste visjonene til Feudi di San Gregorio er at opprinnelsen til en vin gjennomgår den samme kreative prosessen som et kunstverk. I det inngår en lidenskapelig omsorg for plantene, innhøstingen og ha tålmodighet til å vente på at vinen skal modnes. Og sist, men ikke minst – å få til et uttrykk i hver flaske som de ønsker skal fremstå som, ja, nettopp et kunstverk.

Nr. 33109
Feudi di San Gregorio Greco di Tufo (hvit)
Italia/Campania/2020/12,5 prosent
Kr. 139,90 (bestilling)

Prisgunstig Greco-vin som er gulgrønn på farge. Har et godt eplepreg, noe tropisk frukt, sitrus og mineraler. Spenstig med masse friskhet. Mer frukt og gode syrer. Lang, god ettersmak. Tåler både fisk, lyst kjøtt og oster.

Nr. 20779
Via Latina Loureiro (hvit)
Portugal/Minho/2020/11 prosent
Kr. 117,90 (bestilling)

Kun brukt Loureiro-druer. Gulgrønn. Kompleks duft med pære, eple, ananas, sukkertøy, blomster og sitrus. Frukten preger også en frisk smak. Gode syrer og noe mineraler. Avslutter behagelig tørt. Alene eller til noe fra sjøen. Svak femmer!

Nr. 57583
Reserva do Passo (rød)
Portugal/Lisboa/2019/13,5 prosent
Kr. 124,90 (basis)

Seks deler Castelão samt Tinta Roriz og Alicante Bouschet. Ungdommelig rød. Masse, moden frukt, plommer, noe eik, mørke bær, lakris og urter. Bløt smak med en del sødme – 6,9 g/l sukker. Mer frukt. Tørrer noe i en grei avslutning. Til hvitt kjøtt og årets lam. Sterk firer!

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.