Noen bag in box som holder riktig god klasse.

Norge ligger helt i verdenstoppen når vi snakker om bag in box. Både når det er snakk om konsumpsjon og når det er snakk om kvalitet på innholdet i boksene.

Dom. des Tourelles Bekaa Valley Red 2019. Libanon, Bekaadalen. Pris kr. 509,90 Poeng 88/100

Druene er Carignan 13%, Cinsault 48%, Syrah 23%, Cabernet Sauvignon 16%. Rubinrød farge. En ren duft av mørke bær med hint av blomster. God fyldig smak med god frukt. Lever opp til duften med sine mørke bær. Perfekt balansert. Mild tannin. Lang og god ettersmak. Perfekt vin til påskelam. Sjeldent bra vin på bag in box. Løp og kjøp!

Signature Series Brunel Côtes du Rhône 2019. Frankrike, Rhône Sør, Côtes du Rhône  Pris kr 479,90 Poeng 84/100

Drua er Syrah, Grenache. Fin mørkerød farge. Bra duft av mørke bær, hint av urter. Rund og fyldig på smak med en frisk fruktighet. Meget bra balansert  syre og sødme. Fin tannin og en bra ettersmak. Passer fint sammen med lam. Her er det mye vin for pengene. Meget bra kjøp.

Wongraven Morgenstern Riesling 2019. Tyskland, Pfalz. Pris kr 459,90 Poeng 86/100

Drua er Riesling. Fin gulgrønn farge. En klassisk duft av epler og sitrus med hint av fersken. Frisk, fruktig smak med en bra fylde. Lever opp til duften med sine epler og sitrus. En god ettersmak med et meget bra hint av eple. Denne vinen er skapt for kos og diskusjon. Meget bra kjøp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.