Locatour er en del av en familieeid gård der vindyrking har pågått siden 1924.

Vinmarkene ligger utenfor Manteca rett øst for San Fransisco. Locatour har en tydelig økologisk profil og kjennetegnes av bærekraftige jordbruksmetoder. Klimaforandringene, med skogsbranner, mindre nedbør og hete er en trussel mot vindyrkingen i California. Derfor søker vinbøndene seg mot svalere områder. Jordsmonnet i California er ganske skrint og gir kraftfulle viner.

Nr. 147488

Locatour Creamy Chardonnay (hvit)

USA/California/2021/13,5 prosent

Kr. 174,90 (bestilling)

Importør: Einar A. Engelstad.

 

Ny årgang! Chardonnay-vin som er lys strågul. Modnet i ståltanker med eikestaver. God fedme, tropisk frukt, blomster og eple i åpningen. Smaken er frisk med det duften gir. I sluttfasen finner jeg sitrus, en deilig tørrhet og enda mer fedme. God varighet. Til fisk, pasta og oster.

Nr. 147487

Locatour Zinfandel (rød)

USA/California/2020/14,5 prosent

Kr. 174,90 (bestilling)

Importør: Einar A. Engelstad.

 

Mørk rød Zinfandel-vin som også er utviklet i ståltanker med eikestaver. Mørk rød. Innslag av mørke og røde bær, steinfrukt, sukkertøy, noe sødme og eik. Det gir en bløt smak hvor sødmen fra frukten og bær er fremtredende. Også lett floral, noe lakris og fylde. Greie garvestoff som balanserer. Noe tanniner i avslutningen. Til noe fra grillen, burger eller pizza. Sterk firer!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.