Populære Lindeman’s er en av Norges mestselgende vinprodusenter. Lindeman`s Shiraz Cabernet er en rødvin som passer perfekt til norsk vinter – til maten vi spiser og alene til peiskosen. Nå lanserer Lindeman’s deres Shiraz Cabernet i Limited Edition med et pakningsdesign inspirert av nettopp den norske vinteren.

Julen er en tid preget av mange selskaper og tradisjonelle måltider og de fleste har behov for å finne vin som både passer til julematen, samt til store forsamlinger. Lindeman’s har derfor valgt å presentere vinen i en Limited Edition bag-in-box forpakning som tydeliggjør vinen som et godt valg i vinter, og som gjør den mer praktisk å servere i de store juleselskapene.

Lindeman’s Shiraz Cabernet passer godt inn i de norske mattradisjonene

«I julen er det mange tunge måltider og Lindeman’s Limited Edition er en fruktig vin som gir friskhet til måltidet. Julen er også en tid der folk senker skuldrene og slapper av. Det var derfor viktig å presentere en vin som også gir en god smaksopplevelse alene, noe Lindeman’s Limited Edition absolutt gjør» sier Anna Andree Jeppe, Nordic Marketing Manager.

Lindeman’s

Lindeman’s selges i dag i 22 land og er markedsledende i fire av disse: Norge, Sverige, Nederland og Canada*. Lindeman’s er rangert som det syvende mektigste vinmerket i verden av Drinks Business **.

* Nr 1 mest solgte vinmerke i verdi i Norge, Vinmonopolet oktober 2015, nr 1 mest solgte vinmerke i volum i Sverige, Systembolaget mars 2015, nr 1 mest solgte vinmerke i volum i Nerderland, Nielsen november 2014, nr 1 mest solgte vinmerke i volum i Canada. Redbooks mai 2013, ** Nr. 7 mektigste vinvaremerke i verden, The Drinks Business & Intangible Business ‘Power Brand 100’ 2014 

Om Lindeman’s viner

Lindeman’s er en av Australias eldste vinprodusenter og ble etablert allerede i 1843 av den britiske legen Henry John Lindeman. Hans filosofi var å lage ukomplisert vin som alle kan like. Den dag i dag arbeider vinmakerne hos Lindeman’s etter grunleggerens prinsipper og vinprodusenten er kjent verden over for å produsere vin av høyeste kvalitet. Lindeman’s ble først introdusert på det norske markedet i 1988 og er i dag ledende innen både flaskevin og bag-in-box.

Kilde: Pressemelding.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.