Smak av Abruzzo

0

Oliven- og vingården Marina Palusci ligger lkke utenfor landsbyen Pianella i Abruzzo, Italia og drives av Massimiliano D’Addario, fjerde generasjon og sønn av Marina.

Gården omfatter 48 ha oliventrær og 10 ha vinmark fordelt på druetypene Trebbiano, Passerina, Peccorino og Montepulciano som kultiveres etter biodynamiske prinsipper. Familien har alltid laget vin, men først i 2009 valgte Massimiliano å tappe vin på flaske og satse kommersielt. Marina Palusci er eneste vinprodusent i Italia sertifisert av S.A.I.N.S. .

Kilde. Non Dos

Marina Palusci Plenus Pecorino 2016. Italia , Abruzzo , Colline Pescaresi. Pris 299,90 Poeng 88/100

Drua er Pecorino. Gyllen farge. Fruktig duft med sitrus, plommer og hint av blomster. Smaken er fyldig og fruktig med en lett sødme. Bra balansert sødme og syre. Riktig god ettersmak. Passer best til kos.  Meget bra kjøp. Kan lagres.

Forrige artikkelDeilig rød fra Sardinia
Neste artikkelGår ned i pris!!!
Fra Wikipedia. Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist. Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö. Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.