I dag åpner salget på polet, og det finnes noen riktige godbiter i mellom.

Det jeg først biter merke i, er fra den lille selvforsynte italienske vingården i Umbria, Tabarrini.  Jeg nevner i fleng Tabarrini Colle alle Macchie satt ned fra kr 469,00 til kr 329,00. Tabarrini Campo allla Cerqua er satt ned med130,- kroner til 299,- og Tabarrini Montefalco Sagrantino Colle Grimaldesco er satt ned til kr 249,- Alle er etter min mening virkelige priseverd og meget bra kjøp.

Et annet funn, er amerikaneren Tyler Santa Rita Hills Pinot Noir. En vin som jeg har gitt 92 poeng. Den er satt ned med drøye 59 kroner til 399,90.

To fra Chablis, to virkelige herlige hvite viner, er Servin Chablis Premier Cru Vaillons og Servin Chablis Mont de Milieu. Begge til små 199,- kroner. Virkelig verd en tur ned i handlevognen.

En som jeg ikke er sikker på, er Bonpas Côtes du Rhône Villages. Men med en pris på 120,- kroner, tror jeg nok at jeg ville smakt den. Kanskje er det gull?

Hele lista finner du her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.