Salg på Vinmonopolet.

0

Så er desember salget i gang på Vinmonopolet.

Mange av de spennende varene er borte, men noen riktige godbiter finnes ennå. En som man så absolutt bør prøve å få med seg, er Mathieu Coste MC2 2012 fra Loire i Frankrike. En rødvin som er satt ned med 70 kroner og er verd vært øre.

En tysker som er virkelige prisverd, er Titanic Riesling Trocken 2013. For 90 kroner er dette en funn. En som er satt ned til 99 kroner, er Reno Monte Guelfo Chianti Classico 2011. Vel verd å legge i handlekurven. Fikk terningkast 5 i Itromsø.

En riesling jeg ble begeistret for, er Schweinhardt Löhrer Berg Riesling Trocken 2012 fra Nahe i Tyskland. En som jeg ga 88 poeng for en stund siden. Nå går den for 120,- kroner. Ta to.

For konjakkelskerne, så kan jeg nevne at Olav III XO fra Ch. de Montifaud er satt ned fra 690 499,- kroner.

Hele lista med produkter som er på salg, finner du her. 

 

Forrige artikkelUkens Vin.
Neste artikkelUkens Øl.
Fra Wikipedia. Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist. Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö. Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.