Hva skjer på Juletrefesten den 19 november?

Foruten om det som er det tradisjonelle på Godt Drikkes juletrefest med masser av utstillere som presenterer vin, øl og brennevin som passer julen, så har vi fortsatt noen plasser igjen på diverse Master Class.

Wynn’s Coonawarra Est

Det er fortsatt noen få plasser igjen på Master Class med Eirik Karstensen klokken 14.00 . Sist gang han holdt Master Class, var det stor suksess. I år så kommer han med vin fra Australske  Wynn’s Coonawarra Est. Melde seg på gjør man på mail til vidar@godtdrikke.net. Master Class er gratis for alle som har gyldig billett til festivalen.

Bivrost og mikrobryggeriene.

I Tromsø har vi flere dyktige bryggere og ikke minst så har vi Bivrost brenneri i Lyngen.  En Master Class med Gjermund fra Bivrost er alltid spennende. Han vil snakke om akevitt, øl og jul.  Ølet er selvfølgelig lokalt, fra Graff og fra Mack mikrobryggeri. Og akevitten kommer selvfølgelig fra Lyngen. Master Class blir holdt på festivalen den 19. november og starter klokken 16.00. Det er noen plasser igjen. Master Class er gratis for de som har kjøpt billett til festivalen. Og siden det er begrenset med plass, må man melde seg på her vidar@godtdrikke.net

Et spennende møte med italienske Femar Vini.

Femar Vini er en familiebedrift som ble grunnlagt i 1970 og ligger i vakre Frascati, like ved Roma. Selv eier de om lag 40 hektar vinmarker, men har også langtidskontrakter med vindruebønder over store deler av Italia. Dette gjør at de kan produsere høykvalitetsviner fra mange ulike områder. Vin som du kan smake samt møte vinbonden på Master Class klokken 15.00 på Juletrefesten den 19. November. Master Class er gratis for de som har kjøpt billett til festivalen. Og siden det er begrenset med plass, må man melde seg på her vidar@godtdrikke.net Anmeldelse av vinene fra Femar Vini, kommer i morgen.

Billett til festivalen kan du kjøpe her (Klikk på linken) 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.