Påsken er mer enn lam, rødvin, hvitvin og øl. Det er også rosévin. Her er noen bag in box med rosévin som passer bra til påskesol.

Biokult Rosé Zweigelt 2015 Østerrike, Niederösterreich Kr. 299,90. 225 Cl

Testens beste bag in box. Fin dyp rosa farge. Lekker duft av jordbær, anelse lime og blomster. God, saftig på smak. Lever glimrende opp til duften med jordbær, litt sitrus og hint av melon. Dette ble veldig mye frukt, men det er en fantastisk balanse mellom fruktsødmen og syren. Lang og god ettersmak. Dette er kosevin nummer ett,  når vi snakker om rosévin. Meget godt kjøp!!

Tommasi Baciorosa Appasionato Rosé 2015. Italia. Kr. 399,90 300 Cl

Fin, klar rosa farge. En bra duft med innslag av sitrus, modne kirsebær og skogsbær. Smaken er tørr, frisk og fruktig rosevin med en svalkende smak av røde bær. Som villjordbær og bringebær. Bra ettersmak. Passer til aperitiff eller til fisken. Meget bra kjøp.

Henri Bourgeois Petit Bourgeois Pinot Noir Rosé Frankrike, Loire. Kr. 419,90 300 Cl

Lys rosa på fargen. En fruktig duft med hint av rips. Smaken lever opp til duften med fin frukt, bra fylde og god syre/sødme. En bra, frisk ettersmak. Passer til letter salater og kos. Bra kjøp.

Les Fumées Blanches Rosé 2016 Frankrike Kr. 419,90 300 Cl

Veldig lys rosa på fargen. Bra fruktig duft med røde bær og hint av blomster. Smaken lever opp til duften med bær, urter og det lille hintet av blomster. Bra syre og sødme. Frisk ettersmak. Passer til fisk og salat. Bra kjøp.

Henri Bourgeois Les Baronnes Sancerre Rosé Frankrike, Loire, Sancerre. Kr. 379,90. 200 Cl

Lys rosa på farge. Duft av røde bær med hint av blomster. Smaken er frisk med røde bær og litt blomst. Bra fruktig ettersmak. Passer til aperitiff. Bra kjøp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.