August er her. Og det er bare 97 dager igjen til «Juletrefest for voksne.»

Ting og tang begynner å falle på plass. Som for eksempel popup restaurantene jeg har skrevet om tidligere.

En av popupene jeg gleder meg til, er samarbeidet mellom The Wine Room og Skirri. Thea Engvik, som utvikler mange av oppskriftene for The Wine Room, kommer. Og hun er ikke noen hvem som helst. Hun har blant annet vært kokk på verdenskjente Michelinrestauranter som blant annet Maaemoog Noma. På «Juletrefest for voksne» vil hun samarbeider med Skirri for å vise hvordan mat og vin kan være magisk i kombinasjon. De som er medlemmer av The Wine Rooms får smake gratis på ulike retter mens de andre må betale.

Vil du vite mer om Thea og The Wine Room finner du mer her. https://thewineroom.no Enkelt fortalt så er sidene for alle som ønsker å finne mange spennende oppskrifter som inspirer, og artikler om hvordan du kan briljere på kjøkkenet skrevet av Thea Engvik.

Mer på festivalen

Det andre popup stedet blir med Helmersen Delikatesse og Vinbar og Carl-Otto Lund fra Mousey Wine. Mer om hva de tilbyr i slutten av august.

Master Class blir det to av i år. Og begge er gratis for de som har kjøpt billett til festen. Tema kommer jeg tilbake til litt senere da de fortsatt ikke er fastsatt.

Konkurranse

Man må jo ha en konkurranse og her er den første. Hva skjedde den 11.11 klokka 11.00 år 19.. Den første som vet svaret og svarer på spørsmålet, vinner to billetter til festivalen. Svaret sendes til vidar@godtdrikke.net

BILLETTER TIL «JULETREFEST FOR VOKSNE « FINNER DU HER

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.