Verdens nordligste destilleri, Aurora Spirit Distillery as, vant Sølvmedalje i den internasjonale konkurransen «The Luxury Masters».

Konkurransen, som avholdes av magasinet «The spirits business», er verdenskjent og ansett som en av de mest respekterte i bransjen. I konkurranse med destillerier fra hele verden vant Aurora Spirit Distillery sølvmedalje i klassen «Super Premium Gin» med sin Bivrost Arctic Gin.

Dette er den ellevte internasjonale prisen som det lille nordnorske firmaet har fått for sine produkter, noe som skaper internasjonal oppmerksomhet.

“Jeg er meget stolt, både på egne vegne og for teamet mitt i Aurora Spirit Distillery” sier daglig leder Tor Petter W. Christensen. «Vi har satset tungt på kompetanse, kvalitet og arktiske råvarer, noe som virker å være en god kombinasjon. Å vinne så mange internasjonale priser bare tre år etter oppstart, er en bekreftelse på at vi er på rett vei”.

Aurora Spirit Distillery eksporterer mer enn 60 % av sine produkter. I tillegg har firmaet satset på å lage destilleriet til et reiselivsprodukt, med daglige visningsturer og en rekke aktiviteter knyttet til anlegget, etter skotsk modell. På kort tid har «Aurora» blitt en anerkjent aktør i den raskt voksende reiselivsnæringen i Tromsø-regionen.

Faktaboks, Luxury Spirits Masters:

  • Dette er en årlig konkurranse, som avholdes av «The Spirits business»» – et UK basert magasin som ble grunnlagt i 2007.
  • Dommerne består av eksperter som vurderer produktene i super- og ultra-premium segmentene. Bedømmingen av produktene foregår ved blind smaking. Den eneste informasjonen de får er kategori og alkoholprosent.
  • En Luxury Masters-medalje har blitt en anerkjent bekreftelse på høy kvalitet og en av de mest pålitelige og universelle indikasjonene på produktkvalitet.

Foruten om en rekke spennende produkter, vil Aurora Spirits holde kurs og Master Class på Julemessa.

Billetter til festivalen finner du her.

Foto:
David Gonzales (tønnelager)
Jem Burrows (Nordlys over Aurora)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.