Breaking news

I romjula, hadde jeg styremøte med meg selv. Tema på møtet var Tromsø Øl- og Vinfestival 2024. Sammen med min kalkulator ble det besluttet at jeg vil beholde den rabaterte prisen. Med andre ord, ordinærprisen for festivalen vil være kroner 375,-

Siden jeg har fått noen mail om hva festivalen inneholder, så er svaret rimelig enkelt. Man har muligheten til å smake en rekke ulike vin, noe øl og ikke minst, diverse brennevin. (Konjakk, akevitt med mer)

Det vil også bli to master class. Tema er ikke bestemt ennå, men beslutning blir tatt når styret, det vil si meg, har fått mer oversikt over hvilke muligheter som finnes. (Følg med, flere nyheter kommer)

Klikk på den blå linjen om du ønsker å kjøpe billett til festivalen 13. april. 

 Billetter finner du her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.