Det lille mikrobryggeriet Nøisom i Fredrikstad, startet i 2012  ”som et resultat av seks personers dedikasjon til det fantastiske resultatene en kan oppnå med mikrobrygg,” for å sitere hjemmesiden deres.

Målet deres er som mange andre av de små bryggeriene i Norge, nemlig å lage et øl de er stolt av å nyte selv. Noe de lykkes med. Iallfall når vi ser på butikkølene som ble testet. Alle ølene finner du i et riktig supermarked nær deg.

Nøisom Hveteøl.

Et klassisk hveteøl som kunne ha vært brygget på et av de bedre bryggeriene i Bayeren. Fin disete gyllen farge. Bra skum. Fin, litt dempet duft av hvete og noe banan. God smak, rund smak av hvete, sitrus og anelse banan. Riktig bra ettersmak. Frisk. Meget bra kjøp.

Nøisom Cascadian APA

En American Pale Ale. Disete kopperfarge med et flott, hvitt skum. Bra duft av sitrus, malt og gress. En frisk og fruktig smak. Farlig lettdrikkelig. Bra bitterhet med rimelig mye humle. Et riktig bra alternativ til sommerens pils. Ekte løp og kjøp øl.

Bearded Porter

Fargen er svart som natta. Lavt skum. Bra duft av kaffe, sjokolade med et fint hint av tørket frukt. Bra fyldig munnfølelse på smaken. Lever godt opp til duften med kaffe og sjokolade med en riktig bra ettersmak. Ølet er ufiltrert.  ha ønsket meg en smule mer bitterhet.  Passer glimrende sammen med godstolen og mørk sjokolade. Meget bra kjøp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.