Les Vignerons de Florensac er et vinkooperativ som ligger i byen Florensac i regionen Languedoc-Roussillon i Frankrike. Kooperativet ble grunnlagt i 1937, og består i dag av over 200 vinbønder som jobber sammen for å produsere et bredt spekter av vin.

Vingårdene i Les Vignerons de Florensac ligger i åsene rundt byen Florensac og er plantet med en rekke druesorter, inkludert Syrah, Grenache, Carignan og Mourvèdre for røde viner, og Sauvignon Blanc, Chardonnay og Viognier for hvite viner. Kooperativet følger bærekraftig vindyrkingspraksis og bruker en kombinasjon av tradisjonelle og moderne vinfremstillingsteknikker for å produsere sine viner. Les Vignerons de Florensac produserer en rekke viner, inkludert røde, hvite, rosé- og musserende viner.

Florés Sauvignon 2022. Frankrike, Pays d’Oc. Pris kr. 149,90 Poeng 86/100 Importør: Winederful AS

Drua er Sauvignon Blanc. Lys gul farge med et lite grønt skjær. God duft av stikkelsbær, sitrus og hint av frukt og blomster. Smaken er frisk, fruktig med en riktig god fylde. Godt balansert syre og sødme. Lever opp til duften og med en god ettersmak. Passer fint til fisk og ikke minst er det en vin til kos. Meget bra kjøp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.