Rocka øl fra Motörhead

Gutta i Motörhead følger opp vin- og vodkasuksessen med det leskende ølet Bastards Lager, som gir deg drivstoff til en lang kveld med headbanging.

Motörhead Bastards Lager ble lansert på Systembolaget i Sverige for et år siden og i dagligvarebutikker i Finland for et halvt år siden, og nå er turen endelig kommet til Norge!

– Man blir aldri for gammel for rock ’n’ roll og en god kald øl. Og sammen er det en uslåelig kombinasjon! sier den svenske Motörhead-trommisen Mikkey Dee.

– Lettdrikkelig øl med en rocka edge

Moto_rhead_Bastard_721_Redigera_Frilagd_utanskuggaØlen har et hardtslående og rocka design som gjør den enkel å få øye på, og etiketten er selvsagt prydet av Motörhead-logoen med bandets maskot Snaggletooth – en slags hundegorilla med enorme villsvintenner, kjetting og nagler som ble til da det skulle lages cover til bandets debutalbum i 1977.

Lemmy Kilmister, som startet Motörhead i 1975, har alltid vært glad i navnet Bastards. Han hadde faktisk egentlig planer om å kalle bandet for Bastards, men managementet var ikke like begeistret for navnet, så da endte det med at han heller brukte det på bandets ellevte album fra 1993 – og nå på deres helt egne øl.

Motörhead Bastards Lager produseres av det svenske bryggeriet Krönleins, og er en vellaget lys lager som det er lett å bli glad – uansett om man er en dedikert Motörhead-fan eller bare er glad i øl.

– Motörhead Bastards Lager er en frisk og fruktig øl med et flott lyst maltpreg som er lett å like og passer til det meste. Og selv om ølen er veldig lett å drikke, har den en rocka edge, sier Tølløv Foss Heggem i den norske importøren Excellars.

Stor drikkevaresuksess

Moto_rhead_beverage_2Motörhead Bastards Lager er den tredje Motörhead-drikkevaren som lanseres i Norge – fra før finnes både rødvinen Motörhead Shiraz og den noe sterkere Motörhead Vödka, som begge har gjort stor suksess både i Norge og i resten av verden.

Den nye Motörhead-ølen har også gjort stor suksess hos våre naboer i øst, og som følge av den store etterspørselen får den nå utvidet distribusjon fra 50 til hele 200 Systembolag-utsalg i Sverige.

– En perfekt tørsteslukker på fest og konsert

– Ølen har en personlighet som det er lett å bli glad i, og den passer til alle anledninger du ellers får lyst på en kald øl. Den er en perfekt tørsteslukker både på fest og konsert – eller når det bare er deg, hodetelefonene dine og din favoritt-Motörhead-låt, sier Tølløv Foss Heggem.

Motörhead Bastards Lager har en fruktig, forfriskende og aromatisk smak med et fint maltpreg og et hint av sitrus. Den er super til en saftig hamburger, grillet rødt eller hvitt kjøtt eller en smaksrik pizza i selskap av gode venner – selvsagt med den siste Motörhead-plata på full guffe.

Motörhead Bastards Lager er tilgjengelig gjennom dagligvarebutikker til en utsalgspris på 39,90 kroner, samt på puber, barer og cafeer over hele landet.

Visste du at…

Motörhead har hatt stor innflytelse på dannelsen av sjangeren ”speed metal” – men selv misliker bandet betegnelser som dette, og omtaler heller musikken sin som ”very loud rock ’n’ roll”

Ordet Motörhead er egentlig et kallenavn på en såkalt ”speedfreak” (en person som er svært avhengig av amfetamin) eller en person som skravler i vei i et rasende tempo

Når medlemmene i Motörhead ikke er på turné sammen er de spredt over hele verden – Mikkey Dee bor i Göteborg, mens Lemmy Kilmister holder til i Los Angeles og Phil Campbell i Wales

Kilde: Pressemelding. Alle foto fra produsenten.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.