Gratulerer Aass og Haandbryggeriet.

Da tippeligaen startet den 15 mars, stilte Godt Drikke opp ei liste over hvilket øl hvert enkelt lag kunne drikke. Til sommerpausen begynte vi å gjette hvilket øl som ville vinne. Og her er sluttresultatet.

fotballAass bryggeri sammen med Haandbryggeriet kan juble høyest sammen med Strømsgodset. Alle tre har hatt et fantastisk år. Fra begynnelse til slutt. Og så mye mer er det ikke å si om det.

Sølvet gikk til Ladegaard sammen med Remalaget RBK. Tabellen juger ikke, så Godt Drikke gratulerer. Kanskje det ligger noe i at det enkle er det beste. Eller handler det om penger i banken?

Bronsepengen til Hansa og Haugesund. Trenerens taktikk med å ”peise på for full pupp” viste seg å holde mål.

Ringnes knep fjerdeplassen sammen med Aalesund. Fortjent? Det vet jeg ikke, men kanskje skulle de satse på svenske Spendrups til neste år. Tross alt bedre enn Carlsberg.

Lervig aktiebryggeri hadde fortjent bedre enn en femteplass. De lager tross alt et glimrende øl. Men, kanskje er det sånn at ølet er bedre enn Viking.

3485.4Det finnes ikke øl i Molde, og Solskjær kunne ikke gå på vannet. Men, det sluttet bedre enn det begynte. Sjetteplass.

Ølet fra Bakgården ga resultater til slutt. På tross av at ølet er meget bedre enn Odd, så endte det tross alt på en sjuendeplass. Kanskje skulle ølet finne seg andre venner?

Gull Ølet kom ikke i Brann i år heller. Med et publikum som forsvant og en trener som gikk, skal nok Hansa si seg fornøyd med en åttendeplass.

Med en fantastisk sluttspurt så ser det ut som om Godt Drikkes råd til menigheten om å begynne å nyte noen av CB edle dråper, konsekvenser. Positive for Start som reddet tippeligaplassen og en niende plass.

Det ser ut som om laget fra Asina-land har blitt en riktig Middelhavsfarer. Om ikke LSK snart bytter ut Asina med ølet fra Sundbytunet, så er det ikke godt å si hvordan det går neste år. Godt Drikke begynner å tvile på løftene om å ligge i toppen. En tiende plass er ikke bra nok for laget som har vært lengst i tippeligaen.

Det ble for mye pærebrus og Ringnes pils for bydelslaget fra Vålerenga. Og med en ellevteplass fortjener de heller ikke Ringnes Julebokk. Mer er det ikke å si om den sakene.

Det ble for mye saft i saftbygda. Ikke for at det gjør noe. Laget fortjener ikke det fantastiske ølet fra Ægir uansett. Nr. 12 på safta- æh.. Sogndal. Uten at jeg kan forstå hvorfor.

Sandnes Ulf skulle sende et langt takkebrev til Lervig Aktiebryggeri. Takke for at de i det heletatt får smake det glimrende brygget. Nr 13

Gjerberg Bryggeri i Rakkestad skal ut i kvalikk. Ølet er nok bra nok til å klare seg, men det er verre for Sarpsborg 08.

Dette har ikke Mack og Isberget fortjent. Mye har gått galt de siste årene for Mack, men veien ned i Addecoligaen  får TIL og ledelsen ta helt på sin egen kappe. Det har vært for mye keiserens nye klær på Alfheim i år,

Hønefoss og Hønefoss Brygghus med svenskeølet ryker rett ut. Jukse seg inn i Godt Drikkes øl-liga på den måten ses ikke med blide øyne.  Mer er det ikke å si om den saken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.